Plitvice Télen is mesébe illő látvány

A részvételi díj tartalmazza az autóbusz költséget és a csoportkísérést. A belépőjegy ára külön fizetendő: kb. 5 euro, 50 kuna BBP biztosítás: 550 Ft/fő/nap Csatlakozási lehetőség: Soltvadkert - Kiskunfélegyháza - Kiskunhalas - Kecskemét - Budapest

Időpontok

2018-01-20 - 2018-01-21
2018-02-10 - 2018-02-11

Utazás

Légkondicionált autóbusszal

Ellátás

Szállás

2-3 ágyas szobákban

Program

1.nap     Elutazás Szegedről  reggel  4 ,00 órakor  Horvátország fővárosába. 

Zágráb egy mesebeli óvárossal várja az ide látogatókat. Látnivalói már a XI-XII századtól elkezdtek kialakulni. A legtöbb érdekesség, műemlék azonban az Osztrák-Magyar Monarchiához köthető. A városközpont valamennyi történelmi látnivalója, temploma, parkja kellemes sétával is könnyen elérhető. Zágráb két részből áll:  Gornji Grad tele  van történelmi nevezetességekkel, templomokkal, színházakkal, éttermekkel, míg Donji Grad a múzeumlátogatáshoz, a vásárláshoz, a parkokban való megpihenéshez és az építészeti értékek megcsodálásához tökéletes hely. Továbbutazás a Plitvicei tavakhoz. Szállás a Plitvicei tavak környékén.

 

2. napReggeli után  Európa egyik legszebb természeti látványossága egy új arcát mutatja meg.  Páratlan szépsége, növény- és állatvilágának gazdagsága miatt ezt a területet már 1949-ben nemzeti parkká nyilvánították. Területén több védett állatfaj él: medve, farkas, vidraerdei fülesbagoly. 1979-ben a vidék rákerült az UNESCO természeti világörökségi listájára. A  tél is páratlan látnivalókat rejt számunkra. Türkiz színű, üveggé fagyott víztükrök,  függönnyé meredt zuhatagok ezernyi jégcsappal, gyakorlatilag érintetlen  táj fogad bennünket. A kora délutáni órákban hazautazás. Érkezés a késő esti órákban.

Foglalás