Adventi vásár, városnézés és színházprogram Budapesten

Időpontok

2018-12-01 - 2018-12-01

Utazás

Szegedről autóbusszal

Ellátás

Önellátó

Szállás

Program

Elutazás Szegedről reggel 7,00 órakor.

Buszos és gyalogos városnézés helyi idegenvezetővel  Budapesten.  Látogatás  a Szent István Bazilikába. Majd a karácsonyi vásár megtekintése.

14:00 órai kezdettel a Pesti Színházban Kern András és Hegyi Barbara  főszereplésével  a Játszd újra Sam  című vígjátékot tekintjük meg.( Allan Felix, a Játszd újra Sam! főszereplője ugyanaz a gátlásos, esetlen, szemüveges, neurotikus, New York-i művész-értelmiségi, aki Woody Allen filmjeiben újra és újra feltűnik. Allan Felix zsákutcába került az életével; felesége otthagyta, egyedül ül feldúlt manhattani lakásában és kudarcainak okairól töpreng. Fantáziaképeiben mindegyre feltűnik a nagy színész, a kemény, férfias hősöket alakító Humprey Bogart, s Felix mindegyre tőle akarja megtudni a sikeres férfiélet titkát. )

Az előadás után  kivilágított karácsonyi vásár megtekintése.

Hazautazás Szegedre. Érkezés az esti órákban.

A részvételi díj tartalmazza az autóbuszköltséget, a  buszos és gyalogos városnézést helyi idegenvezetővel  Budapesten• belépést és látogatást a Szent István bazilikába • az előadás megtekintését a Pesti Színházban 14:00 órától • karácsonyi ajándékcsomagot • a karácsonyi vásár megtekintését

Csatlakozási lehetőség: Kiskunfélegyháza - Kiskunhalas – Soltvadkert - Kecskemét  - Budapest

Foglalás